Printer Friendly Version Посета српских привредника Хавани у време “FIHAV 2023”, 04-09.11.2023. @ 9 November 2023 06:59 PM


Представник фирме „ВАМА“, као и делегација фирме „Анђелковић Ал“, из Србије, присуствовали су свечаном отварању хаванског велесајма "FIHAV 2023", на коме су учествовали председник М. Дијас Канел, министар спољне трговине и страних улагања Р. Кабрисас Руис, и други високи функционери Кубе.

Фирма „ВАМА“ већ дужи низ година остварује успешну сарадњу са овдашњим произвођачима лекова и суплемената, те је, током манифестације, директор Зоран Вујовић посетио партнере из кубанске фирме Био Куба Фарма.

Директор фирме „Анђелковић Ал“, Зоран Анђелковић и чланови привредне делегације водили су веома конструктивне разговоре са домаћим добављачима и произвођачима из сродног ресора, те имали сусрете са представницима Привредне коморе, Министарства за спољну трговину и страна улагања, као и из Министарства грађевине.

Посета једном од најзначајнијих привредних сајмова у региону Латинске Америке и Кариба, представила је још једну прилику за зближавањем српске и кубанске привреде, у циљу даљег јачања економске билатералне сарадње.